ΥΛΙΚΑ
- 4 κολοκύθια τριμμένα
- 2 μεγάλες πατάτες τριμμένες
- 3 καρότα τριμμένα
- 1 μελιτζάνα μικρά καρέ
- 2 πιπεριές κόκκινες μικρά καρέ
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. δυόσμο
- 1 κ.σ. ρίγανη
- 2 αυγά
- 1 κ.σ. ξίδι
- 2 φλιτζ. αλεύρι
- αλεύρι για το τηγάνισμα
- αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε όλα τα τριμμένα λαχανικά, τη ρίγανη,
αλάτι, πιπέρι, το ξίδι, τα αυγά και το 1½ φλιτζάνι αλεύρι περίπου
(όσο πάρει για να πλάθονται). Ανακατεύετε να ενωθούν τα υλικά και
βάζετε το μείγμα σκεπασμένο με μεμβράνη στο ψυγείο για 1 ώρα.
Πλάθετε τους κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε
μέτρια φωτιά με μπόλικο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.