ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΥΛΙΚΑ

  • ποικιλία από πράσινη σαλάτα
  • 1 μαρούλι
  • 1 φιλέτο κοτόπουλο
  • 5-6 φέτες μπέικον
  • παρμεζάνα
  • κρουτόν
  • 2-3 φιλέτα αντζούγιας
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • αλάτι – πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Περνάτε τα κοτόπουλα από ένα τηγάνι ή τη σχάρα να πάρουν χρώμα
και ψήστε τα στο φούρνο. Αφήστε τα να κρυώσουν και κόψτε τα σε
λεπτές φέτες. Κόψτε το μπέικον ζουλιέν και ψήστε το. Κόψτε το
μαρούλι σε μεγάλα κομμάτια. Βάλτε το σε μια πιατέλα μάζι με την
πράσινη σαλάτα. Προσθέστε το κοτόπουλο και το μπέικον.
Πολτοποιήστε στο μπλέντερ τις αντζούγιες με ελαιόλαδο και τριμμένη
παρμεζάνα.
Ρίξτε το ντρέσινγκ στη σαλάτα. Προσθέστε τα κρουτόν και παρμεζάνα
τριμμένη ή φέτες.

Top