ΥΛΙΚΑ
- 350 γρ. ταλιατέλες
- 400 γρ. φιλέτο σολομό χωρίς πέτσα σε μικρά κομμάτια
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 μικρά κρεμμύδια σε ροδέλες
- 1 καρόττο ψιλοκομμένο
- 10 ντοματίνια
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 100 ml λευκό κρασί
- μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες
που βρίσκονται στο πακέτο ή ώσπου να γίνουν αλ ντέντε. Στραγγίζετε
και τις κρατάτε στην άκρη. Σε ένα τηγάνι σοτάρετε για 5΄ το σολομό
με το ελαιόλαδο, προσθέτετε τα κρεμμύδια,το καρόττο και συνεχίζετε να σοτάρετε
για 2΄-3΄ ακόμα. Σβήνετε με το κρασί και αφήνετε μέχρι να
εξατμιστεί. Προσθέτετε τις ταλιατέλες, ρίχνετε τα ντοματίνια και το μαϊντανό στο μείγμα.
Ανακατεύετε ελαφρά, πασπαλίζετε με
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρετε.