ΚΑΠΠΑΡΟΣΑΛΑΤΑ – ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 φλιτζ. κάππαρη
  • 2 φέτες λευκό ψωμί
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο
  • λίγο ξίδι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ γεμάτο νερό βάζετε την κάππαρη για περίπου 1 ώρα να
ξαλμυριστεί. Σε άλλο μπολ μουλιάζετε το ψωμί. Ρίχνετε στο μούλτι
την κάππαρη, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα χτυπάτε έως ότου
πολτοποιηθούν. Στη συνέχεια στραγγίζετε το ψωμί με τα χέρια σας και
το ρίχνετε στο μείγμα, μαζί με το λάδι και το ξίδι. Συνεχίζετε το
χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Top