ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό ντομάτες τριμμένες
- 200 γρ. φέτα ή σφέλα
- 6 αυγά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- θυμάρι ή ρίγανη
- αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι και ρίχνετε τις ντομάτες.
Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το μείγμα να βράσει για 30΄ (να πιει τα
υγρά του). Ρίχνετε τα αυγά και ανακατεύετε συνεχώς με μία ξύλινη
κουτάλα. 5΄ πριν σβήσετε το φαγητό, ρίχνετε την σφέλα και το
θυμάρι. Συνοδεύεται με ζυμωτό ψωμί.
ΣΗΜ.: Με μέτρο το αλάτι, γιατί η σφέλα
είναι αλμυρό τυρί.