ΚΑΓΙΑΝΑΣ ΜΕ ΦΕΤΑ Ή ΣΦΕΛΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό ντομάτες τριμμένες
  • 200 γρ.  φέτα ή σφέλα
  • 6 αυγά
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • θυμάρι ή ρίγανη
  • αλάτι – πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνετε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι και ρίχνετε τις ντομάτες.
Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε το μείγμα να βράσει για 30΄ (να πιει τα
υγρά του). Ρίχνετε τα αυγά και ανακατεύετε συνεχώς με μία ξύλινη
κουτάλα. 5΄ πριν σβήσετε το φαγητό, ρίχνετε την σφέλα και το
θυμάρι. Συνοδεύεται  με ζυμωτό ψωμί.

ΣΗΜ.: Με μέτρο το αλάτι, γιατί η σφέλα
είναι αλμυρό τυρί.

Top