ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Η ΨΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 1-1½ φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • 200 ml ανθρακούχο νερό ή σόδα ή μπύρα
  • 1 αυγό
  • ½ φλ. τσαγιού φρέσκο γάλα
  • ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • αλάτι – πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μπολ βάζετε το αλεύρι. Προθέτετε το ανθρακούχο νερό παγωμένο,
το αυγό, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το πιπέρι, το γάλα.
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μέχρι να προκύψει ένας λείος χυλός.
Αφήνετε 20΄- 30΄ στο ψυγείο να ξεκουραστεί και βουτάτε τα υλικά που
θέλετε να τηγανίσετε.

 


ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ – ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑΤΟΣ

Top