- 1 κιλό κρέας σε κυβ. 3 εκατ.
- 2 κρεμύδια κομμένα σε κύβους 3 εκ.
- 2 πιπεριές κομμενες σε κύβους 3 εκ.
- 4 σκελίδες σκόρδο
- ρίγανη ή θυμάρι
- αλάτι – πιπέρι
- καλαμάκια για σουβλάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε σε ένα μπολ με το
κρέας, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, σκόρδο και ανακατεύετε. Αφήνετε
για 2-3 ώρες στο ψυγείο, παίρνετε τα καλαμάκια και περνάτε κομμάτια
κοτόπουλο – πιπεριά -κρεμύδι – κοτόπουλο εναλάξ. Ανάβετε το φούρνο
και ψήνετε στο γκριλ τα καλαμάκια για 6΄-8΄ γυρίζοντάς τα
συχνά.