ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ

ΥΛΙΚΑ

  • 10 αγγινάρες
  • 2 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 3 φλιτζ. νερό (ή μπύρα)
  • 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο για τηγάνισμα
  • αλάτι – πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζετε τις αγγινάρες και  τις κόβετε  στα τεσσερα.
Τις περνάτε από το χυμό των λεμονιών για να μην μαυρίσουν. Βάζετε
το αλεύρι σε μπολ με το νερό ή την μπύρα, το αλάτι και το πιπέρι.
Ανακατεύετε, ρίχνετε μία-μία τις αγγινάρες στο χυλό και τις
τηγανίζετε σε καυτό λάδι. Σερβίρετε όσο είναι ζεστές.

 

Top