ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1½ κ.γ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. θυμάρι
  • 1 κ.γ. αλάτι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ βάζετε το βούτυρο να μαλακώσει και ανακατεύοντας με ένα
πιρούνι. Ρίχνετε τα υλικά, τα ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν.
Απλώνετε μια μεμβράνη και βάζετε το μείγμα βουτύρου στην άκρη. Το
τυλίγετε δίνοντας κυλινδρικό σχήμα. Δένετε τις άκρες σφιχτά και
βάζετε το ρολό στο ψυγείο για 12 ώρες μέχρι να σταθεροποιηθεί το
βούτυρο. Συνοδεύει κοτόπουλο ψητό, λαδορίγανη και χοιρινό ψητό
κρασάτο.

Top