ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 220 γρ. βούτυρο
  • 1 κ.γ. άνηθο
  • 1 κ.γ. σχοινόπρασο
  • 1½ χυμό λεμονιού από 1 λεμόνι
  • ½ κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • 1½ κ.γ. αλάτι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφήνετε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου να μαλακώσει σε ένα μπολ
Ανακατεύετε μέχρι να γίνει κρεμώδες και ρίχνετε τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν. Βάζετε το μείγμα σε μεμβράνη και το
τυλίγετε ρολλάροντας σε κυλινδρικό σχήμα. Δένετε τις άκρες της
μεμβράνης σφιχτά. Βάζετε το ρολό στο ψυγείο, το αφήνετε για 12 ώρες
να σταθεροποιηθεί το βούτυρο. Σερβίρετε με ψάρια.

Top