ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΦΕΤΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

ΥΛΙΚΑ

  • 2 πορτοκάλια
  • 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε και σκουπίζετε τα πορτοκάλια. Με κοφτερό μαχαίρι κόβετε
λεπτές φέτες τα πορτοκάλια. Απλώνετε τις φέτες σε ταψί με
αντικολλητικό χαρτί και πασπαλίζετε με καστανή ζάχαρη. Ψήνετε σε
προθερμασμένο φούρνο 70ο-80οC για 1½-2 ώρες
μέχρι να στεγνώσουν και να κολλούν ελαφρά όταν τις αγγίζετε.
Βουτάτε μερικές σε λιωμένη κουβερτούρα και αφήνετε να κρυώσουν.
Τοποθετείτε σε πιατέλες με ρόδια, κανέλλα ξυλο , αποξηραμένα
φρούτα, καρύδια.

Top