Η ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ


ΟΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ ΤΟΥ 18ου
ΑΙΩΝΑ



CORRADO VINCENZO



Μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα υψηλής μαγειρικής με απλά και
φυσικά συστατικά; Είναι δυνατό να συνδυάσουμε τη γαστρονομική
τελειότητα με την πυθαγόρεια λιτότητα;



Το θέμα της επιστροφής σε μια ελαφριά και φυσική διατροφή δεν είναι
– όπως σ
υχνά
τείνουμε να πιστεύουμε – ίδιον του μεταβιομηχανικού κόσμου μας.
Ιδού οι φυτικές συνταγές (1781) ενός μεγάλου μάγειρα του 18ου αιώνα
που μας επαναφέρουν στο πολιτιστικό κλίμα – και όχι μόνο στο
γαστρονομικό – μιας μεγάλης «υγιεινίστικης»
αλλαγής.

Top