ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ

ΥΛΙΚΑ

  • ψωμί του τοστ λευκό ή ολικής
  • 100 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • ½ ματσάκι άνηθο
  • χυμό ½ λεμονιού
  • 100 γρ. σολομό

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Φρυγανίζετε τις φέτες του τοστ και κόβετε σε
τέσσερα τρίγωνα κομμάτια. Αν έχετε κουπ-ατ μπορείτε να βγάλετε
διάφορα σχέδια και να τα φρυγανίσετε μετά. Πολτοποιείτε όλα τα
υλικά εκτός από το σολομό. Αλείφετε τα ψωμάκια με το μείγμα κα
μοιράζετε το σολομό κομμένο σε μικρές μπουκίτσες πάνω στο μείγμα.
Πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και γαρνίρετε με φούντες
άνηθου και ξύσμα λεμονιού.

ΣΗΜ.: Μπορείτε να
πολτοποιήσετε και το σολομό στο μείγμα και να αλείψετε τα
ψωμάκια.

Top