ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. καραβίδες
- 2 φλιτζ. κριθαράκι
- 150 γρ. φέτα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 4 ντομάτες τριμμένες
- 1 κ.σ. ντοματοπελτέ
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 φλιτζ. κρασί λευκό
- 1 κ.σ. μαϊντανό
- αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά.
Ρίχνετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρετε για 2΄-3΄.
Προσθέτετε τις καραβίδες και τις σοτάρετε για 3΄-4΄ ανακατεύοντας
με μία ξύλινη κουτάλα. Σβήνετε με το κρασί. ώνετε και αφαιρείτε τις
καραβίδες. Προσθέτετε το νερό. Αφήνετε να πάρει 1-2 βράσεις και
ρίχνετε το σπαγγέτι. Ανακατεύετε και αφήνετε να βράσουν για
10΄-12΄. Ρίχνετε τις καραβίδες, τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο
πιπέρι. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Αφήνετε 10΄ και
σερβίρετε.