ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

ΥΛΙΚΑ

  • 2 στήθη κοτόπουλου ψημένα ή βρασμένα
  • 150 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
  • 1 αγγούρι κομμένο μικρό καρέ
  • 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη.
  • 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη

 

ΣΑΛΤΣΑ

  • 2-3 κ.σ. γιαούρτι ή μαγιονέζα
  • 1-2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1-2 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • αλάτι – πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύετε. Προσθέτετε
τη σάλτσα και ανακατεύετε καλά. Δοκιμάζετε για αλάτι και διορθώνετε
τη γεύση. Βάζετε τη σάλτσα στο ψυγείο για μερικές ώρες πριν τη
σερβίρετε.

Top