ΚΡΕΠΕΣ

ΥΛΙΚΑ

  • 100 γρ. γάλα
  • 100 γρ. αλεύρι
  • 2 αυγά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο ή βούτυρο λειωμένο
  • ½ κ.γ. αλάτι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάτε καλά τα αυγά. Ανακατεύετε το αλεύρι και το αλάτι. Στη
συνέχεια προσθέτετε τα χτυπημένα αυγά, το βούτυρο και λίγο-λίγο το
γάλα ανακατεύοντας συνεχώς και μέχρι ο χυλός να γίνει λείος. Ο
χυλός δεν πρέπει να είναι πολύ πηκτός. Σκεπάζετε και αφήνετε για
60΄. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε μια μικρή ποσότητα ώστε να
καλύπτει όλη την επιφάνεια και μόλις ψηθεί από κάτω, την γυρίζετε,
Ψήνετε λίγο και από την άλλη πλευρά και την βγάζετε. Γεμίστε με ότι
σας αρέσει.

Top