ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. μποκοντσίνι (μικρές μπάλες μοτσαρέλας)
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομ.
  • 1 κ.σ. βασιλικό ψιλλοκομ.
  • 1 κ.γ. μπούκοβο
  • 1 κ.γ. μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • ½ κ.γ αλάτι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στραγγίζετε τα μποκοντσίνι από το νερό τους και τα βάζετε σε ένα
μπολ. Ρίχνετε τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά και ανακατεύετε καλά.
Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και ανακατεύετε καλά. Αφήνετε στο ψυγείο
μερικές ώρες μέχρι να τα σερβίρετε. Πριν τα σερβίρετε τα
στραγγίζετε από το λάδι τους.

ΣΗΜ.: Το ελαιόλαδο μπορεί να το χρησιμοποιήσετε
για ντρέσινγκ σε σαλάτες. Τα μοτσαρελάκια μπορείτε να τα σερβίρετε
μόνα τους σαν ορεκτικά με κριτσίνια, πατατάκια σνακς ή να τα
χρησιμοποιήσετε σε πράσινες σαλάτες. Συνοδεύστε με ντοματίνια,
ξηρούς καρπούς και γιατί όχι και με αποξηραμένα φρούτα.

Top