ΜΙΝΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

ΥΛΙΚΑ

  • Μίνι ψωμάκια ολικής αλέσεως ή με παπαρουνόσπορο
  • 200 γρ. προσούτο σε φέτες
  • 500 γρ. σελινόριζα τριμμένη
  • 100 γρ. καρότο τριμμένο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. μαϊντανό
  • αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβετε στη μέση τα ψωμάκια και τα φρυγανίζετε ελαφρώς 4΄- 5΄ σε
προθερμασμένο φούρνο. Ανακατεύετε σε ένα μπολ όλα τα υλικά καλά
δοκιμάζετε για αλάτι και πιπέρι. Μοιράζετε το μείγμα και στα δύο
ψωμάκια. Βάζετε στη μέση μια φέτα προσούτο και κλείνετε με το πάνω
ψωμάκι.

ΣΗΜ.: Μπορείτε το ίδιο μείγμα εάν το
πολτοποιήσετε στο μπλέντερ να γίνει παχύρρευστη κρέμα και να τον
χρησιμοποιήσετε σε καναπεδάκια ή σαν ντιπ συνοδευτικό.

Top