ΜΟΥΣ ΤΥΡΙΩΝ

ΥΛΙΚΑ 

  • 100 γρ. ανθότυρο τριμμένο
  • 100 γρ. κατίκι Δομοκού
  • 100 γρ.  φέτα τριμμένη
  • 100-150  γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 3-4 κ.σ. χρωματιστες πιπεριες ψιλοκομ.
  • 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομ.
  • 1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο ψιλοκομ.
  • 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι – πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάλτε τα τυριά και το γιαούρτι σε ένα μπολ και
αλατίστε το μείγμα. Ρίξτε λίγο πιπέρι, τις πιπεριες, τα
κρεμμυδάκια, το δυόσμο  και το ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά.
Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρετε.

Top