ΝΤΙΠ – ΑΛΕΙΜΜΑΤΑ: ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ

Το γευστικό ατού των ελληνικών ντιπ, που ακροβατούν μεταξύ
ορεκτικού και σαλάτας, συμπυκνώνεται σε ένα μοναδικό υλικό: το
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο έχει τη δική του μοναδική
γευστική αυτάρκεια, τα δικά του ποικίλα αρώματα, οπότε αποτελεί
σίγουρα από μόνο του σάλτσα!

Δοκιμάστε όμως να το αναμίξετε και με άλλα υλικά που σας
προτείνουμε όπως λεμόνι, ξίδι, τα αρωματικά χορταράκια σαν το
μαϊντανό., το βασιλικό, το σκόρδο, αλλά και το πικάντικο πιπέρι, το
κρεμμώδες γιαούρτι, τη βελούδινη φάβα, τα ρεβίθια και τότε το
αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Αν επιθυμείτε κάτι διαφορετικό δεν
έχετε παρά να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε σε νέες συνταγές
ντιπ με εξαιρετικά χρώματα, γήινες γεύσεις.Ολοκληρώστε με μερικές σταγόνες εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Συνοδεύστε με τραγανά φρυγανισμένα ψωμάκια ή με αραβικές πιτούλες,
ακουμπισμένες για μερικά λεπτά στο γκριλ του φούρνου ή πατατάκια
σπιτικά και τσιπς από άλλα λαχανικά.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΝΤΙΠΑΚΙΑ

 

Top