ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό πατάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες
  • 600 γρ. ντομάτες σε ροδέλες
  • 120 ml  ελαιόλαδο
  • 200 γρ. κεφαλοτύρι ή γραβιέρα τριμμένη
  • 1 κ.σ. βασιλικό κομμένο
  • 100 ml νερό

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μικρό ταψί βάζετε τις ροδέλες  πατάτες και τις
ντομάτες. Ρίχνετε λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι κα πασπαλίζετε με το
τριμμένο τυρί. Ρίξτε το βασιλικό, λάδι και 100 ml νερό. Ψήνετε σε
ζεστό φούρνο στους 200οC  για μία ώρα.

Top