ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΥΛΙΚΑ

  • 300-400 γρ. πατάτες
  • 3-4 ίνες Κρόνου Κοζάνης
  • 100 γρ. λουκάνικα χωριάτικα
  • 50 γρ. αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
  • 10 ντοματίνια
  • 5 αυγά βρασμένα
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 2-3 κρεμμύδια φρέσκα
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • αλάτι – πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνετε τα λουκάνικα στο φούρνο και τα κόβετε. Καθαρίζετε τις
πατάτες και τις κόβετε σε μικρά καρέ. Τις βράζετε σε νερό με τις
ίνες Κρόκου Κοζάνης. Στραγγίζετε τις πατάτες, τις κρυώνετε και τις
βάζετε σε μπολ. Προσθέτετε όλα τα υλικά και ρίχνετε ελαιόλαδο αλάτι
και πιπέρι. Ανακατεύετε καλά. Αφήνετε για λίγο στο ψυγείο και
σερβίρετε.

Top