ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. ζυμαρικά
  • 1-2 πιπεριές κόκκινες ζουλιέν
  • 1-2 κίτρινες κομμένες ζουλιέν
  • ελιές ροδέλα ή φιλέτο
  • ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού
  • 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • μαϊντανό
  • αλάτι – πιπέρι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζετε τα ζυμαρικά στο χρόνο που
αναγράφει η συσκευασία.Τα στραγγίζετε και τα κρυώνετε. Βάζετε τα
ζυμαρικά σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τις ελιές, τις πιπεριές,
το κρεμμυδάκι,το μαϊντανό.Ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι και
φρεσκοτριμμένο πιπέρι.Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.

ΣΗΜ.: Μπορείτε προαιρετικά να προσθέσετε
κάπαρη, ρίγανη κ.α.

Top