ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ

  • 2 κ.σ. μαργαρίνη
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
  • 4 κ.σ. ξίδι
  • 4 κ.σ. worcestershire
  • 1 φλ. κέτσαπ
  • 2 φλ. νερό κρύο
  • λίγο ταμπάσκο

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε την μαργαρίνη σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι
ψιλοκομμένο και το σκόρδο τριμμένο. Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα
υλικά και ανακατεύετε καλά. Σιγοβράζετε σε μέτρια φωτιά για 30΄-40΄
ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα ενώ αν θέλετε την σάλτσα σας πιο
πηχτή, την αφήνετε περισσότερο στη φωτιά.

 ΣΗΜ.: Η σάλτσα BBQ  είναι μία κάπως
μπελαλίδικη και ιδιαίτερη σάλτσα, δένει υπέροχα με τα ψητά
κρέατα.

Top