ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. κέτσαπ
  • 125 γρ. χυμό ντομάτας
  • ½ κρεμμύδι ψιλοκομ.
  • 2 σκελ. σκόρδο
  • 1κ.γ. ζάχαρη μαύρη
  • 1½ κ.γ. Worcestershire sauce
  • 2-3 σταγόνες ταμπάσκο
  • 2 κ.σ. ξίδι
  • ½ κούπα νερό
  • αλάτι – πιπέρι καγιέν

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε όλα τα υλικά σε μία κατσαρόλα και σιγοβράζετε για 40΄,
μέχρι να μειωθούν σε όγκο και η σάλτσα αποκτήσει παχύρευστη
υφή.

Top