ΣΑΛΤΣΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΥΡΙΩΝ

ΥΛΙΚΑ

  • 150 ml κρέμα
  • 60 γρ. ροκφόρ
  • 30 γρ. κεφαλοτύρι
  • 30 γρ. κίτρινο τυρί
  • 30 γρ. γραβιέρα
  • ½ κρεμμύδι ψιλοκομ.
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο ή μαργαρίνη
  • αλάτι – πιπέρι – πάπρικα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το
ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το τριμμένο σκόρδο. Μόλις σοταριστούν
χαμηλώνετε την φωτιά και βάζετε την κρέμα γάλακτος. Μόλις βράσει
προσθέτετε τα τριμμένα τυριά με τελευταίο το ροκφόρ. Ριχνετε
αλάτι, πιπέρι και την πάπρικα. Δένει υπέροχα με μανιτάρια στο
φούρνο και με ζυμαρικά.

Top