ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ

 

ΥΛΙΚΑ

  • 150 γρ. ταραμάς
  • 300 γρ. ψίχα ψωμιού
  • ελαιόλαδο
  • 1-2 λεμόνια
  • κρεμμύδια

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουσκεύετε το ψωμί και το στύβετε πολύ καλά.
Διαλύετε τον πολτό του ταραμά με τα δάκτυλα και τον ρίχνετε
σταδιακά.
Ανακατεύετε να ενωθούν ο ταραμάς και το ψωμί στο μπλέντερ
και προσθέτετε σιγά-σιγά το λάδι εναλλάξ με το χυμό λεμονιού,
προσθέστε το κρεμμύδι, χτυπήστε με προσοχή μέχρι να ομογενοποιηθεί
σαν αλοιφή.

ΣΗΜ.: Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ψωμί
με πατάτες τις οποίες έχετε βράσει και πολτοποιήσει.

Top