ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Το βιβλίο της πιο διάσημης Μαγειρικής σχολής στο
κόσμο LE CORDONBLEU τώρα
και στην Ελληνική γλώσσα.

Πρόκειται για τον πληρέστερο Οδηγό Μαγειρικής που δίνει τη
δυνατότητα τόσο στους αρχάριους όσο και στους πιο έμπειρους σεφ να
παρασκευάζουν σε καθημερινή βάση τα πιάτα αλλά και τα γλυκά των
ονείρων τους.

Με πάνω από 2.000 έγχρωμες φωτογραφίες, περιγράφονται βήμα-βήμα
όλες οι Τεχνικές Μαγειρικής. Κάθε κεφάλαιο ξεκινάει με οδηγίες για
τη σωστή επιλογή και χρήση των καλύτερων πρώτων υλών, πληροφορίες
για τον τρόπο μαγειρέματός τους και τα εργαλεία που είναι
απαραίτητα στην κάθε περίπτωση, αλλά και προτάσεις για ιδέες
σερβιρίσματος και διακόσμησης των πιάτων.

Στο τέλος υπάρχει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, αφιερωμένο στις
γεύσεις, τα αρωματικά φυτά και τα μπαχαρικά, από την Ανατολή μέχρι
τη Δύση.

Το βιβλίο αυτό δημιουργήθηκε από
Καθηγητές Master Chefs με σκοπό να αποτελέσει ένα
μοναδικό και απαραίτητο εργαλείο, προορισμένο να μείνει σαν ένα από
τα μεγάλα κλασσικά βιβλία γαστρονομίας στη διεθνή βιβλιογραφία.

TSITSILONIS EDITIONS

Top