ΤΣΙΛΙ ΚΟΝ ΚΑΡΝΕ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

  • ½ κιλό μοσχάρι χωρίς κόκαλο (ποντίκι)
  • λίγο αλεύρι
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ντοματοπελτέ
  • 1½  ποτήρι κόκκινο κρασί

 ΓΙΑ ΤΑ
ΦΑΣΟΛΙΑ

  • 1 κονσέρβα φασόλια κόκκινα
  • 1 κονσέρβα ντοματάκια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ταμπάσκο (όσο αντέχετε)

 ΓΙΑ ΤΗΝ
ΚΡΥΑ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

  • 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΡΕΑΣ: Κόβετε το κρέας σε πολύ μικρά κυβάκια και
το αλευρώνετε. Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι και
προσθέτετε το κρέας. Το σοτάρετε καλά και προσθέτετε το
ντοματοπελτέ και το κρασί και βράζετε για περίπου 40΄.
ΦΑΣΟΛΙΑ: Σοτάρετε το κρεμμύδι στο λάδι και
προσθέτετε τα φασόλια, τα ντοματάκια και το ταμπάσκο. Βράζετε
περίπου 15΄ μέχρι να δέσει η σάλτσα.
ΚΡΥΑ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ: Ανακατεύετε όλα τα υλικά
μαζί και τα αφήνετε στο ψυγείο για 30΄. Βράζετε ρύζι για πιλάφι και
σερβίρετε ως εξής: Βάζετε το ρύζι σε πιάτο, από πάνω το κρέας, μετά
τα φασόλια και τέλος τη σάλτσα ντομάτας.

Top
hacklink al hd film izle hack forum crack forum php shell indir siber güvenlik blog Ankara evden eve nakliyat wordpress nulled themes