ΧΑΛΒΑΔΟΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΧΑΛΒΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 300 γρ. χαλβά
  • 60 γρ. βούτυρο
  • 2 κ.σ. λικέρ Μαστίχα
  • ξύσμα πορτοκαλιού

 

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:   τρίμμα καρύδα ή
τρούφα

ή κακάο ή γλάσο σοκολάτας

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάτε το βούτυρο με το χαλβά στο μίξερ. Ρίχνετε το λικέρ και
το ξύσμα εξακολουθώντας το χτύπημα μέχρι να γίνει να
ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνουν μία σφιχτή ζύμη. Αφήνετε να
σταθεί η ζύμη στο ψυγείο για 1 ώρα. Πλάθετε το μείγμα σε μπαλάκια
και τα περνάτε από την καρύδα, την τρούφα ή το κακάο ή γλάσο
σοκολάτας.

Top