ΧΥΜΟΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΣΕΛΕΡΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

ΥΛΙΚΑ

  • 4 μέτριες ώριμες ντομάτες
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 αγγούρι μέτριο
  • 1 κλωναράκι σέλερι και μερικά τρυφερά φύλλα για γαρνίρισμα
  • 5-6 κλωναράκια μαϊντανό
  • 1 κ.γ. τζίντζερ φρεσκοτριμμένο
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • ταμπάσκο μερικές σταγόνες
  • αλάτι – πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζετε το σέλερι από τις ίνες του και το κόβετε σε μικρότερα
κομμάτια. Καθαρίζετε την πιπεριά από τους σπόρους, καθαρίζετε το
αγγούρι, το κόβετε κατά μήκος στη μέση και με ένα κουταλάκι
αφαιρείτε τους σπόρους. Κόβετε τις ντομάτες στη μέση και τις
τρίβετε. Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ με 1 φλιτζάνι νερό και τα
πολτοποιείτε. Δοκιμάζετε για αλάτι, πιπέρι και ταμπάσκο και
σερβίρετε.

Top