ΥΛΙΚΑ
- ½ ποτήρι λάδι
- 850 γρ. αλεύρι
- 1 φλ. τσ. καρυδόψιχα χονδροκομμένη
- 8 αυγά
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι ή λεμόνι
- 1 κ.σ. σόδα
- μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνετε όλα τα υλικά (αλεύρι, αυγά, σόδα, λάδι, ξύσμα) και
αφήνετε την ζύμη για 1 ώρα. Κόβετε την ζύμη σε μικρά κομμάτια και
τα ανοίγετε σε λεπτά φύλλα με τον πλάστη. Κόβετε τα φύλλα σε
λωρίδες 15 x 4 περίπου εκατοστά, τα διπλώνετε σε ρολό και
τηγανίζετε σε καυτό λάδι και από τις δύο πλευρές. Περιχύνετε
με μέλι και καρυδόψιχα.