ΜΟΥΣ ΠΑΤΖΑΡΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ

  • 2-3 παντζάρια
  • 2-3 κ.σ. γιαούρτι
  • 2-3 κ.σ. τυρί κρέμα
  • αλάτι – πιπέρι

 

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 45΄τα παντζάρια με σκόρδο,
φρέσκο θυμάρι και ελαιόλαδο. Τα αφήνετε να κρυώσουν και
πολτοποιείτε στο μπλέντερ. Προσθέστε το γιαούρτι, τυρί κρέμα,
αλάτι και πιπέρι. Δουλεύετε καλά τα υλικά στο μπλέντερ να
ομογενοποιηθούν. Πρέπει να είναι σφιχτή κρεμμώδης κρέμα.

Top