ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μεγάλες γαρίδες με το κέλυφος & το κεφάλι
- 3-4 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένες
- 2 πιπεριές καυτερές κομμένες
- διάφορα κλωνάρια από μυρωδικά, ρίγανη, θυμάρι, μαϊντανό
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλώνετε τα μυρωδικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνετε πάνω
τις γαρίδες. Προσθέτετε το ελαιόλαδο, το σκόρδο και τις πιπεριές.
Βάζετε το σκεύος στο γκριλ για 10΄ περίπου, μέχρι οι γαρίδες να
πάρουν σκούρο ροζ χρώμα και να χρυσίσουν οι άκρες. Όταν είναι
έτοιμες τις βγάζετε από το φούρνο. Μπορείτε να τις σερβίρετε ζεστές
με μία ζεστή σάλτσα ή με μία πράσινη σαλάτα και ένα δροσερό
ντρέσιγκ.