ΑΓΡΙΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΜΕ ΑΥΓΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 ματσάκι σπαράγγια άγρια
  • 3 αυγά
  • τυρί φέτα (προαιρετικά)
  • 1 φλ. λάδι για τα τηγάνισμα
  • αλάτι – πιπέρι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε τα σπαράγγια καλά και τα βάζετε για 1΄-2΄
σε νερό που βράζει. Τα σουρώνετε και τα κόβετε στα τρία. Βάζετε
1φλ. του καφέ ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι να ζεσταθεί και σοτάρετε τα
σπαράγγια για 5΄-7΄. Ρίχνετε τα αυγά κτυπημένα και ανακατεύετε.
Αλατοπιπερώνετε και αποσύρετε από την φωτιά.

ΣΗΜ.: Προσθέστε φέτα
χοντροκομμένη ή παστό χοιρινό μειώνοντας το αλάτι.

Top