ΥΛΙΚΑ
- 1-1,5 κιλό αρνί
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 250 γρ. κεφαλοτύρι
- 1 λεμόνι
- 1 κ.γλ. ρίγανη
- αλάτι – πιπέρι
- 2 λαδόκολλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνετε το κρέας, το πασπαλίζετε με τη ρίγανη και
ρίχνετε το χυμό του λεμονιού. Το αφήνετε να μαριναριστεί για
μία ώρα τουλάχιστον. Χωρίζετε το κρέας σε 4 μερίδες. Κόβετε
κάθε λαδόκολλα σε 4 φύλλα. Παίρνετε ένα φύλλο και το αλείφετε με
λάδι. Τοποθετείτε επάνω το κρέας και μία φέτα
κεφαλοτύρι. Διπλώνετε το χαρτί σαν πακέτο ή ρολό. Κατόπιν
παίρνετε ένα δεύτερο κομμάτι λαδόκολλας χωρίς να το λαδώσετε και
τυλίγετε το κάθε πακέτο. Τοποθετείτε τα 4 ρολάκια σε λαδωμένο
ταψί. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο 100΄-120′ ώρες στους
180οC.