ΑΡΝΙ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 1-1,5 κιλό αρνί
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 250 γρ. κεφαλοτύρι
  • 1 λεμόνι
  • 1 κ.γλ. ρίγανη
  • αλάτι – πιπέρι
  • 2 λαδόκολλες

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατοπιπερώνετε το κρέας, το πασπαλίζετε με τη ρίγανη και
ρίχνετε το χυμό του λεμονιού. Το αφήνετε να μαριναριστεί για
μία ώρα τουλάχιστον. Χωρίζετε το κρέας σε 4 μερίδες. Κόβετε
κάθε λαδόκολλα σε 4 φύλλα. Παίρνετε ένα φύλλο και το αλείφετε με
λάδι. Τοποθετείτε επάνω το κρέας και μία φέτα
κεφαλοτύρι. Διπλώνετε το χαρτί σαν πακέτο ή ρολό. Κατόπιν
παίρνετε ένα δεύτερο κομμάτι λαδόκολλας χωρίς να το λαδώσετε και
τυλίγετε το κάθε πακέτο. Τοποθετείτε τα 4 ρολάκια σε λαδωμένο
ταψί. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο 100΄-120′ ώρες στους
180οC.

Top