ΜΠΑΡΔΟΥΝΙΩΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ – ΛΑΚΩΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 ½ κιλό κοτόπουλο σε μερίδες
  • 1 κιλό  κρεμμύδια ροδέλες
  • 200 γρ. ελιές πράσινες  χωρίς κουκούτσι
  • 300 γρ. σφέλα ή φέτα
  • 2-3 κ.σ. ντοματοπελτέ
  • 250 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι – πιπέρι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο. Σοτάρετε το κοτόπουλο να
ροδίσει. Το βγάζετε και το κρατάτε κατά μέρος. Ρίχνετε στην
κατσαρόλα το κρεμμύδι να ροδίσει. Προσθέτετε τον ντοματοπελτέ και
ενάμιση ποτήρι νερό. Αλατοπιπερώνετε. Αφήνετε να βράσει λίγο η
σάλτσα και ρίχνετε το κοτόπουλο και λίγο ζεστό νερό. Αφήνετε να
βράσει για 30 ΄- 40΄ αν είναι εμπορίου, ή 80΄- 90΄ αν είναι ντόπιο.
10΄ πριν σβήσετε το φαγητό ρίξτε τις ελιές. Στο τέλος, το τυρί,
σβήστε και κατεβάστε από την φωτιά. Αφήστε 5΄ σκεπασμένο το φαγητό
και μετά σερβίρετε.

Top
hacklink al hack forum crack forum php shell indir siber güvenlik blog wordpress nulled themes