CAKE POPS

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ CAKE
ΡΟΡS ΜΕ ΚΕΙΚ

  • 1 δόση κέικ
  • 250 γρ. τυρί κρέμα
  • 2 κ.σ. γάλα
  • 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
  • ξυλάκια παγωτού μικρά

 

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

  • 600 γρ. σοκολάτα
  • 1 κ.σ. μέλι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάστε μία δόση κέικ. Το αφήνετε να κρυώσει πάρα πολύ καλά.
Θρυμματίζετε το κέικ και το αναμιγνύετε με τυρί κρέμα, γάλα και
άχνη. Ζυμώνετε μέχρι να πάρετε ένα μείγμα που δεν κολλάει στο χέρι.
Πλάθετε μικρές μπαλίτσες (σαν κεφτεδάκια) και τα ακουμπάτε σε
λαδόκολλα. Λιώνετε 100 γρ. από τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί. Βουτάτε
μέσα την άκρη από τα ξυλάκια και τα καρφώνετε στα CAKE POPS. Τα
ακουμπάτε και πάλι ανάποδα στην λαδόκολλα και τα αφήνετε στο ψυγείο
για 1 ώρα. Λιώνετε την υπόλοιπη σοκολάτα με το μέλι, πάλι σε
μπεν-μαρί και την αφήνετε να κρυώσει ελαφρά. Βουτάτε τα CAKE POPS
στριφογυρίζοντάς τα ελαφρά να καλυφθούν από τη σοκολάτα και τα
τοποθετείτε όρθια σε ένα χαμηλό ποτήρι για να στεγνώσουν.

ΣΗΜ.: Διακοσμήστε τα CAKE
POPS σύμφωνα με την φαντασία σας.

Top