ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΣ

ΥΛΙΚA

  • 500 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
  • 600 γρ. ζάχαρη
  • 200 γρ. σπορέλαιο
  • 100 γρ. ινδοκάρυδο
  • 1 πορτοκάλι
  • 1.200 ml νερό

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πολτοποιείται το πορτοκάλι στο μούλτι. Σε μία κατσαρόλα βάζετε
όλα τα υλικά εκτός από το σιμιγδάλι. Όταν ζεσταθούν ρίχνετε το
σιμιγδάλι και ανακατεύετε μέχρι να γίνει το μείγμα και να ξεκολλάει
από τα τοιχώματα της κατσαρόλας. Μεταφέρετε το μείγμα σε φόρμα του
κέικ. Αφήστε να κρυώσει και ξεφορμάρετε σε πιατέλα. Πασπαλίστε το
γλυκό με ινδοκάρυδο.

Top