ΥΛΙΚΑ
- 4 τορτίγιες
- 1 φιλέτο χοιρινό κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 κρεμμύδι κομμένο σε δαχτυλίδια
- 2 πιπεριές κόκκινες σε λωρίδες
- 2 πιπεριές πορτοκαλί σε λωρίδες
- ταμπάσκο
- λίγο ελαιόλαδο
ΜΑΡΙΝΑΔΑ
- 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- ½ κ.γ. κύμινο
- 1κ.γ. τσίλι
- χυμό από 1 λάιμ
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζετε τη μαρινάδα. Βάζετε μέσα το κρέας και το μαρινάρετε για
3-4 ώρες. Σε ένα τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας
για 5΄. Προσθέτετε τα λαχανικά και σοτάρετε άλλα 5΄. Σβήνετε με την
μαρινάδα και μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Μοιράζετε το
μείγμα στις τορτίγιες. Διπλώνετε και σερβίρετε.