FAJITAS – ΜΕΞΙΚΟ

ΥΛΙΚΑ

  • 4 τορτίγιες
  • 1 φιλέτο χοιρινό κομμένο  σε λεπτές φέτες
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε δαχτυλίδια
  • 2 πιπεριές κόκκινες σε λωρίδες
  • 2 πιπεριές πορτοκαλί σε λωρίδες
  • ταμπάσκο
  • λίγο ελαιόλαδο

 

ΜΑΡΙΝΑΔΑ

  • 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • ½ κ.γ. κύμινο
  • 1κ.γ. τσίλι
  • χυμό από 1 λάιμ
  • αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζετε τη μαρινάδα. Βάζετε μέσα το κρέας και το μαρινάρετε για
3-4 ώρες. Σε ένα τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας
για 5΄. Προσθέτετε τα λαχανικά και σοτάρετε άλλα 5΄. Σβήνετε με την
μαρινάδα και μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Μοιράζετε το
μείγμα στις τορτίγιες. Διπλώνετε και σερβίρετε.

Top