ΦΕΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ 

  • 4 κομμάτια φέτας μακρόστενα πάχους 1 εκατ.
  • 4 φύλλα κρούστας κομμένα κάθετα στην μέση
  • μαυροσούσαμο
  • 4 κ.σ. μέλι
  • 1.κ.σ. ξίδι
  • 1 σφηνάκι μπύρα
  • ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

 

ΣΑΛΤΣΑ

Βάζετε σ’ένα κατσαρολάκι το μέλι το ξίδι και το
σφηνάκι μπύρας σε δυνατή φωτιά και αφήνετε να βράσουν 10΄ περίπου
μέχρι να δέσουν ελαφρώς ανακατεύοντας. Προσέχετε γιατί η μπύρα
φουσκώνει μόλις ζεσταθεί. Απλώς αποσύρετε για λίγο από την φωτιά
και συνεχίζετε κανονικά.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε τα δύο φύλλα κομμένα το ένα πάνω στο άλλο.
Τοποθετείτε την φέτα στην μέση. Σηκώνετε τα πλαϊνά και καλύπτετε
την φέτα. Τυλίγετε μέχρι το τέλος του φύλλου. Επαναλαμβάνετε το
ίδιο με τα υπόλοιπα κομμάτια. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και
μόλις κάψει τηγανίζετε την φέτα για 1΄ περίπου την κάθε πλευρά.
Αφήνετε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν. Περιχύνετε με λίγη σάλτσα
και πασπαλίζετε με μαυροσούσαμο. Σερβίρετε.

Top
hacklink al hack forum crack forum php shell indir siber güvenlik blog wordpress nulled themes