ΚΑΣΤΑΝΑ

ΥΛΙΚΑ

  • κάστανα (επιλέγουμε όμορφα μεγάλα κάστανα με γυαλιστερό τσόφλι
    και να είναι βαριά για το μέγεθός τους)
  • νερό
  • 1 κ.γ. αλάτι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε καλά τα κάστανα και με ένα μέτριο μυτερό πολύ κοφτερό
μαχαίρι χαράσσετε ένα σταυρό στο κάτω φαρδύ μέρος του κάστανου.
Βάζετε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει. Όταν το νερό αρχίζει να
βράζει, ρίχνετε το αλάτι στο νερό και αμέσως μετά τα κάστανα τα
βράζετε για 6΄-7΄. Αφαιρείτε από το νερό λίγα-λίγα και τα
ξεφλουδίζετε αμέσως γιατί αν κρυώσουν καθαρίζονται πιο δύσκολα.

ΣΗΜ.: Δεν πρέπει να τα βράσετε ποτέ πάνω
από 10΄.

Top
hacklink al hd film izle hack forum crack forum php shell indir siber güvenlik blog Ankara evden eve nakliyat wordpress nulled themes