ΚΑΣΤΑΝΟΣΟΥΠΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. κάστανα βρασμένα
  • 100 γρ. πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
  • 100 γρ. ξερά κρεμμύδια ψιλοκ.
  • 450 ml νερό ή ζωμό βοδινό
  • φρέσκο θυμάρι
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 1 κλαρ. σέλινο
  • 15 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • αλάτι – πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε το κρεμμύδι,
το σέλινο και τις πατάτες. Ανακατεύετε καλά. προσθέτετε τα
κάστανα, το σκόρδο, το νερό ή ζωμό, αλάτι και
πιπέρι. Σκεπάζετε και τα αφήνετε να πάρουν
βράση. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσουν, περίπου
20΄. Πολτοποιείτε τη σούπα στο μπλέντερ μέχρι αν αποκτήσει
βελούδινη – κρεμμώδη υφή. Δοκιμάζετε για αλάτι και πιπέρι.

ΣΗΜ.: Μπορείτε να προσθέσετε στο πιάτο λίγο
κόκκινο κρασί ή μια κουταλιά κρέμα γάλακτος.

Top
hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik blog Ankara evden eve nakliyat wordpress nulled themes