ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ

ΥΛΙΚΑ

  • 1½ φλιτζ. αλεύρι

  • 1 μπύρα κουτί 330 ml

  • 1 κ.γ. θυμάρι

  • 1 κ.γ. πιπέρι

  • 1 αυγό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύετε το
αλεύρι με το θυμάρι και το πιπέρι. Ρίχνετε τη μπύρα σιγά-σιγά
ανακατεύοντας με το σύρμα. Προσθέτετε και το αυγό ελαφρά χτυπημένο
συνεχίζοντας το ανακάτεμα μέχρι να έχετε ένα λείο και παχύρρευστο
χυλό. Όταν είναι έτοιμος τον βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για
30΄-60΄ περίπου.

Top