ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό κρέας μοσχάρι (λαιμός)
  • 3 καρότα
  • 2 κρεμμύδια
  • 3-4 κλωνάρια σέλινο
  • 3 κολοκυθάκια
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • αλάτι – πιπέρι

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε το κρέας και το κόβετε σε
μεγάλα κομμάτια. Το βάζετε με 2 λίτρα νερό να βράσει. Λίγο πριν
αρχίσει ο βρασμός αφαιρείται το σκούρο πηχτό αφρό που δημιουργείται
στην επιφάνεια του ζωμού. Ρίχνετε τα καρότα και αφήνετε να βράσει
για 20΄ στην χύτρα ταχύτητος. Ανοίγετε και ρίχνετε τα υπόλοιπα
λαχανικά κομμένα και αλατοπιπερώνετε. Όταν αρχίσει να βράζει
κλείνετε την χύτρα και αφήνετε άλλα 15΄. Η σούπα είναι έτοιμη.
Συμπληρώνετε αλάτι και πιπέρι και ρίχνετε το χυμό λεμονιού. Αν το
βάλετε σε απλή κατσαρόλα οι χρόνοι βρασίματος αλλάζουν να το
ελέγχετε.

Top
hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik blog Ankara evden eve nakliyat wordpress nulled themes