ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 2 φλιτζ. κριθαράκι χοντρό
  • 250 γρ. μανιτάρια άσπρα
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
  • ½ φλιτζ. κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα τριμμένη
  • 2 κ.σ. μαϊντανό
  • 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε το κριθαράκι και το στραγγίζετε. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο
σε ένα τηγάνι και τα μανιτάρια και ανακατεύετε να σοταριστούν καλά
και να πάρουν χρώμα. Προς το τέλος προσθέτετε το σκόρδο
ψιλοκομμένο. Προσθέτετε το βρασμένο ζυμαρικό και το μαϊντανό.
Ρίχνετε αλατοπίπερο και το τυρί. Ανακατεύετε κι αποσύρετε από τη
φωτιά.

Top