ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ & ΜΕΛΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 φλ. μέλι
  • 3 φλ. σησαμέλαιο
  • 1 φλ. νερό
  • 4 κ.σ. μουστάρδα
  • 5-6 κ.σ. κρεμμύδι ψιλοκομ.
  • 3-4 κ.σ. μηλόξιδο ή χυμό μήλου
  • 1 κ.γ. αλάτι

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα
μέχρι να ομογενοποιηθούν και να δέσει η σάλτσα. Δοκιμάστε τη
ρευστότητα και αν χρειάζεται  να γίνει πιο πηχτή συμπληρώστε
λίγο μέλι. Χρησιμοποιήστε το ντρέσινγκ σε ασιάτικες και πράσινες
σαλάτες.

Top