ΨΑΡΙ ΠΛΑΚΙ – ΚΟΛΙΟΣ

ΥΛΙΚΑ

  • 4 κολιοί
  • 4 ντομάτες τριμμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • αλάτι – πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζετε τα ψάρια, αφαιρείτε τα εντόσθια, τα πλένετε καλά και τα
στραγγίζετε. Τα αλατοπιπερώνετε και τα περιχύνετε με το χυμό
λεμονιού. Σε ένα μικρό ταψί βάζετε τις ντομάτες, τα κρεμμύδια και
το σκόρδο. Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε τα ψάρια. Περιχύνετε με
το ελαιόλαδο και βάζετε το φαγητό να ψηθεί σε προθερμασμένο φούρνο
στους 180οC για 35΄ περίπου. Μέχρι να ψηθούν τα ψάρια
και να μελώσει η σάλτσα αφαιρείτε το ταψί από το φούρνο, το
πασπαλίζετε με ρίγανη και το αφήνετε να κρυώσει λίγο. Σερβίρετε με
φρεσκοτριμμένο μαϊντανό και ζυμωτό ψωμί.

Top
hacklink al hd film izle hack forum crack forum php shell indir siber güvenlik blog Ankara evden eve nakliyat wordpress nulled themes