ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ – ΦΕΤΑ & ΔΥΟΣΜΟ

ΥΛΙΚΑ

  • 1½ κιλό περίπου καρπούζι, χωρίς κουκούτσια, κομμένο σε κύβους 2
    εκ.
  • 300 γρ. φέτα μέτρια κομμένη σε κύβους
  • 20 ελιές, μαύρες
  • 1 κρεμμύδι κόκκινο, ψιλοκομμένο ροδέλες
  • 3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο (τα φυλλαράκια)
  • 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο (τα φυλλαράκια)
  • 4 κ.σ. κρέμα μπαλσάμικου

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια σαλατιέρα ρίχνετε το καρπούζι, τη φέτα, το κρεμμύδι, μαζί
με  τις ελιές και πασπαλίζετε με το μαϊντανό και το δυόσμο.
Αφήνετε τη σαλάτα στο ψυγείο για 1 ώρα. Σερβίρετε, περιχύνοντας με
την κρέμα.

Top