ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΡΑΣΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κόκορας σε μερίδες (2κιλά)
  • 2 τριμμένα κρεμμύδια
  • 5 σκελίδες σκόρδο
  • 1 lt κρασί κόκκινο
  • 1 lt νερο
  • 150 ml ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. κόρν φλάουρ
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • αλάτι – πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Ροδίζετε τον κόκορα καλά σε ένα τηγάνι με  ελαιόλαδο. Αφού
ροδίσει το βγάζετε. Ρίχνετε το λάδι σε μία κατσαρόλα, τσιγαρίζετε
το κρεμμύδι και το σκόρδο, βάζετε τον κόκορα και σβήνετε με το
κρασί. Αλατοπιπερώνετε. Ρίχνετε 1 lt νερό και μαγειρεύετε για 1
ώρα. Διαλύετε το κόρν φλάουρ σε λίγο από το ζουμί και ρίχνετε πάλι
στην κατσαρόλα κουνώντας το να πάει παντού. Ρίχνετε την ρίγανη.
Μόλις δέσει η σάλτσα κατεβάζετε από την φωτιά. Σερβίρετε με ρύζι,
πουρέ ή τηγανιτές πατάτες.

Top
hacklink al hd film izle hack forum crack forum php shell indir siber güvenlik blog Ankara evden eve nakliyat wordpress nulled themes